Twój koszyk jest pusty ...
PolskiAngielski
Strona główna1 » Polityka prywatności sklepu

Polityka prywatności sklepu

Polityka prywatności sklepu

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych. 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

sesji Użytkownika,
ostatnio oglądanych produktów,
oddania głosu w ankiecie.
 
Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres:

linendolls@linendolls.com  bądź telefonicznie pod numerem 502 627 637. 

Przejdź do strony głównej

Łapcie Okazje

Wasze Hity

  • guziki drewniane wooden buttons

    Guzik Drewniany Handmade 19x12 mm 1szt

    Guziki drewniane z napisem Handmade. Rewelacyjny dodatek do rękodzieła, wyrobów, torebek i innych rzeczy. Jeśli chcesz możesz te guziki pomalować. Wielkość około 19x12 mm, grubość około 3 mm, dziurki 1 mm. Kolor:  naturalny, niebarwiony. Cena dotyczy…
    1,00 zł0,60 zł
  • guziki dla lalek dolls buttons

    Guziki dla Lalek Mix Kolor 6 mm op. 60 szt

    Guziki dla lalek mix kolor guziki do pomysłowego wykorzystania, np: do ubranek dla lalek, do ozdób dziecięcych, ozdoby odzieży, torebek, czapek,  do biżuterii, scrapbooking jak również do realizacji własnych pomysłów artystycznych. Wielkość: 6 mm Kolor:…
    4,00 zł
  • lniany buziak linen kiss

    Duży Lniany Buziak w Miodowym Swetrze

    Duży Lniany Buziak w miodowym swetrze Buziak jest uszyty ręcznie ze wspaniałego zmiękczanego lnu, z ogromną dbałością o szczegóły. Jest ubrany jest w miodowy sweterek w bordowe paski i czapeczkę w tych  samych kolorach. Ma na sobie spodnie lniane w…
    230,00 zł
  • lniany zając linen hare

    Duży Lniany Zając z Marchewką

    duży lniany zając Niesamowity słodziak. Ręcznie szyty z pięknego lnu, z ogromną starannością i fantazją. Ma ruchome łapki i nóżki. Wypełnienie antyalergiczne włókna silikonowe. Tkaniny i wypełnienie posiadają Certyfikat OEKOtex-100. Wielkość około 63 cm.…
    155,00 zł
  • lniany królik linen rabbit

    Król Len Lniana Przytulanka Królik

    Król Len Wspaniała przytulanka w kształcie królika. Ręcznie szyty z pięknego lnu, z ogromną starannością i fantazją. Jest miękki i przyjemny w dotyku i może być małą poduszką na wycieczce lub w domu. Wypełnienie antyalergiczne włókna silikonowe. Tkaniny…
    55,00 zł
  • lniana mysz linen mouse

    Duża Lniana Mysz w Zielonym

    Duża Lniana Mysz w zieleni Ubrana jest w sweterek w paski zielone, bawełniane spodnie, czapeczkę w barwach sweterka. Ubranka można zdejmować. Mysz uszyta ręcznie z fantastycznej tkaniny lnianej, z ogromną dbałością o szczegóły. Mysz jest słodką przytulanką.…
    227,00 zł
  • lniana mysz linen mouse

    Duża Lniana Mysz w Lnie

    Duża Lniana Mysz Duża Mysz jest wyjątkowa. Ubrana jest w lniany sweterek, lniane spodnie w duże kwiaty, lnianą czapeczkę i malowane trampki. Ubranka można zdejmować. Wykonana ręcznie z fantastycznej tkaniny lnianej, z ogromną dbałością o szczegóły.…
    245,00 zł
  • lniany szczur linen rat

    Duża Lniana Pani Szczur

    Duża Lniana Pani Szczur Fantastyczna dziewczyna - duża Mysz jest wykonana ręcznie z doskonałych surowców lnianych, z ogromną dbałością o szczegóły. Mysz ubrana jest w lniany sweterek, który można zdejmować i lnianą spódnicę. Strój zdobiony koronką. Mysz…
    160,00 zł
  • lniany szczur linen rat

    Duży Lniany Pan Szczur

    Duży Lniany Pan Szczur Fantastyczny duży Szczur jest wykonana ręcznie z doskonałych surowców lnianych, z ogromną dbałością o szczegóły. Pan Szczur ubrany jest w lniany sweterek, który można zdejmować. Lniany Szczur może pojechać z tobą wszędzie, gdzie…
    140,00 zł
  • lniany szczur linen rat

    Duży Lniany Pan Szczur w Jeansie

    Duży Lniany Pan Szczur Szczur ubrany jest jeansową bluzę i jeansowe spodnie, w najmodniejszym wzorze. Lniany Szczur będzie z tobą wszędzie, gdzie tylko go zabierzesz, będzie się do ciebie przytulać. Możesz na nim położyć głowę i będziesz mieć poduszkę.…
    158,00 zł
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl